Despre mine

Sunt psiholog și cred în puterea vindecătoare a poveștilor

Sunt Daniela, psiholog clinician autonom, psihoterapeut cognitiv-comportamental sub supervizare, psiholog expert în psihologie judiciară şi recent am finalizat formarea în terapia familială şi de cuplu în cadrul ATFC Timişoara.


Am terminat Facultatea de Psihologie la Universitatea Oradea în anul 2009, iar alegerea acestei specializări a fost una cu mult sens pentru mine. În liceu, aveam o profesoară de psihologie care mi-a arătat cum te simți când eşti văzut. Mai exact, m-a ridicat la răspuns, nu eram pregătită şi mi-a spus: pentru răspuns îți dau nota 4, dar pentru atitudine şi zâmbet îți dau nota 10 de fiecare dată când te văd!

Din acel moment mi-am dorit să am această abilitatea, de A VEDEA dincolo de ceea ce este concret şi vizibil.


Scopul meu este de a fi acolo unde oamenii au nevoie de mine, să însoţesc persoanele în momente de durere, teamă, preocupări, tranziţii, schimbări dorite sau nedorite, când au nevoie de o persoană care să știe ASCULTA, EMPATIZA, ÎNŢELEGE şi de o PERSPECTIVĂ care să fie de folos.


Din anul 2012 mi-am început activitatea în cabinetul privat, în Județul Sălaj, oraşul Şimleu Silvaniei, iar azi la fel ca atunci, cu același entuziasm și încântare merg zilnic la cabinet pentru a însoți copii, adolescenți, adulți și relații de familie și cuplu în procesul de psihoterapie.

În anul 2022 am decis să îmi lărgesc zona de confort şi am început psihoterapia online, având clienţi din Bucureşti, Cluj, Braşov, Germania şi Statele Unite.


Sunt căsătorită de 13 ani şi sunt mama a două fetițe minunate, Elisa 10 ani şi Ana de 8 ani. Îmi place să citesc, să gătesc, să mă plimb, să scriu de mână, zâmbesc oamenilor cu tot dragul şi cred în puterea relaţiilor şi a unei gândiri relaţionale.


Sunt aici să te VĂD, să te ASCULT, să ÎNŢELEG, să te țin de mână până când se linişteşte furtuna emoţională, iar apoi să te ajut să obţii o PERSPECTVĂ raţională şi folositoare.

Cum pot să te ajut

Cabinetul Individual de Psihologie Bruchental Daniela vă oferă următoarele tipuri de terapii:

Participarea la ședințele de psihoterapie online pentru îmbunătățirea bunăstării emoționale și mentale
Participarea la ședințele de psihoterapie online poate fi un pas semnificativ spre îmbunătățirea bunăstării emoționale și mentale.
Psihoterapia de cuplu și familie este o formă de terapie care se concentrează pe îmbunătățirea relațiilor și comunicării între membrii unei familii sau între parteneri.
Consilierea psihologică a copiilor este un proces care ajută copiii și adolescenții să depășească dificultăți emoționale, comportamentale sau relaționale.
Psihoterapia individuală te ajută să identifici şi să schimbi tiparele care te împiedică să îți accesezi pe deplin puterea personală, să ajungi la un echilibru în viața ta și să cultivi relații apropiate şi satisfăcătoare.

Părerile clienților mei

Coș de cumpărături
Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți navigarea, a afișa reclame sau conținut personalizat și a analiza traficul nostru. Dând clic pe „Am înțeles”, îți dai acordul pentru utilizarea cookie-urilor.