Familia și granițele ei

Granițele unei familii sunt IMPORTANTE!

Îmi plac mult metaforele folosite pentru a evidenția necesitatea granițelor sănătoase în familie …

Granițele sunt importante pentru familie deoarece ele protejează, oferă sentimentul de siguranță și confort. Ai așteptări care pot fi îndeplinite de ceilalți membri ai familiei și rolurile sunt bine stabilite.

Lipsa acestora poate duce la sentimente de anxietate, frustrare, dezamăgire, trădare, oboseală!

Din experiența personală și din cabinet, știu că mulți ne dorim granițe sănătoase, puțini știm să ni le clarificăm, și mai puțini știm să le punem în practică.

Azi vreau să îți imaginezi granițele precum un tablou cu RAME!

Rama e primul semn de grijă!

Vin cu aceste informații, deoarece, subiectul granițele în relație, familie, este preocuparea mea personală de ani de zile, iar în cabinet întâlnesc oameni care se află în suferință pentru că nu reușesc să își impună granițe față de propria persoană și față de ceilalți membri ai familiei!

Sper să fie de folos și să înțelegi importanța granițelor în relație cu propria persoană și cu ceilalți!

Ai nevoie și de alte metafore care să te ajute să înțelegi ce fac granițele în relații?

Scrie un mesaj pe adresa mea de e-mail și revin cu mai multe exemple de metafore care îți vor clarifica importanța lor în relații! Sau, dacă ai nevoie te aștept cu bucurie să discutăm.

Cu drag de oameni și relații,

Psiholog Daniela Bruchental

Coș de cumpărături
Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți navigarea, a afișa reclame sau conținut personalizat și a analiza traficul nostru. Dând clic pe „Am înțeles”, îți dai acordul pentru utilizarea cookie-urilor.