Cum te ancorezi în prezent?

Știu că ai avut parte de multe experiențe neplăcute până în acest punct al vieții tale și știu că ți-au influențat modul în care vezi lumea, îi percepi pe ceilalți și pe tine. Mintea te ajută să simți ceea ce este familiar, iar dacă până aici ai simțit multă anxietate, stare de stres, neliniște, vigilență, tristețe, furie, cel mai probabil și azi simți toate acestea. Nu sunt compatibile cu realitatea de azi, dar sunt familiare!

Eu îți propun să încerci să te aduci în prezent și să stai de fiecare data încă puțin …

Cum te aduci în prezent?

Folosește-te de simțuri!

Unde sunt acum?

Ce văd?

Ce aud?

Ce simt?

Ce miros?

Ce gust?

În timp ce scriu această postare sunt în parcul cel nou din oraș, singură, aud păsările, văd verdele din jur, simt miros de tei, beau cafea, simt vântul si soarele. Am ajuns aici cu intenția de a fi singură, cu gândurile și preocupările mele, cu intenția de a mă ancora în PREZENT!

Și tu poți face asta, ai toate resursele, doar că e necesar sa conștientizezi când mintea ta te duce într-un loc familiar și te ia din prezent și cu intenție te aduci înapoi.

Știu că poți face asta, pentru că am văzut câtă putință există în oameni când își doresc să facă schimbări.

Cu drag de oameni și relații,

Psiholog Daniela Bruchental

Coș de cumpărături
Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți navigarea, a afișa reclame sau conținut personalizat și a analiza traficul nostru. Dând clic pe „Am înțeles”, îți dai acordul pentru utilizarea cookie-urilor.